Power

Mobiele batterij
JACCS Over ons
Contact
 

Zo te zien heeft u van ons de mobiele batterij ontvangen. Wij zijn dan ook erg blij dat u de moeite neemt om deze webpagina te bezoeken, hartelijk dank daarvoor. Om dit jaar eens iets extra's te doen hebben wij besloten een aantal mobiele batterijen weg te geven. Wij hopen dat u hier minimaal net zoveel plezier en gemak aan beleefd als wij.

Zeer handig op de momenten dat uw smartphone (bijna) leeg blijkt te zijn en u op het punt staat om te vertrekken. U sluit uw smartphone aan op de mobiele batterij en u stopt beide in uw zak(ken) en kunt weer verder.

Wij bestaan sinds 2010 en hebben ons gespecialiseerd in het werken met Joomla! websites. Wij kunnen niet alleen websites maken met Joomla! maar u ook een Joomla! cursus geven op ieder niveau. De door ons gemaakte websites zijn niet alleen professioneel maar ook gebruikersvriendelijk voor uw bezoeker, maar ook voor uzelf. Professionaliteit en Gebruikersvriendelijkheid staan bij ons al vanaf het begin centraal en dat zullen ze altijd blijven. Technieken veranderen en verbeteren, toch zal een website altijd professioneel en gebruiksvriendelijk moeten blijven. Wij zorgen ervoor dat uw website dat is, maar vooral ook blijft. Op die manier staat uw website dus nooit stil en u blijft verzekerd van een goede professionele en gebruikersvriendelijke website.

Onze dienstverlening en onze producten zijn sinds het begin fors uitgebreid. Inmiddels hebben wij meerdere websites waarop wij onze (nieuwe) klanten graag verwelkomen en gebruik laten maken van onze demo's en dienstverlening, kijk maar eens op onze websites:
 

 
JACCS
JACCS Joomla! FAQ
JACCS Joomla! Cursus
JACCS Joomla! Website
JACCS Joomla! Community
JACCS Joomla! Backup
JACCS Joomla! Webshop
 

Graag willen wij u extra attenderen op een van onze nieuwste diensten, aangeboden via www.joomla-site.org. Wij hebben op basis van onze ervaring website pakketten opgesteld. Deze pakketten bevatten van de meest onmisbare naar meest gevraagde tot de meest geavanceerde uitbreidingen. Uniek aan deze website en onze dienstverlening is dat alle onderdelen van de website pakketten ook los verkrijgbaar zijn. Bestelt u een los onderdeel dan ontvangt u uiteraard de meest up-to-date variant van deze uitbreiding, maar ook een handleiding en een aangegeven hoeveelheid support van ons.

Nogmaals hartelijk dan voor uw bezoek. Wij zijn u graag van dienst. Natuurlijk kunnen wij ook een keer langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Neem voor al uw vragen, op- of aanmerkingen of een afspraak gerust contact met ons op.